Έκαψε την AMG του για να εκδικηθεί τον dealer!

  • -
  • -

Περισσότερους από 11 εκατομμύρια followers έχει ο Ρώσος Mikhail Litvin και όλοι τους -μαζί με εμάς τους υπόλοιπους- παρακολουθήσαμε με ανοιχτό το στόμα το video στο οποίο βάζει φωτιά και καίει ολοσχερώς την πανάκριβη Mercedes AMG GT 63 S που μέχρι πριν λίγε μέρες είχε στην κατοχή του!
Η ιστορία λέει ότι από την ώρα που αγόρασε το παντοδύναμο 4πορτο κουπέ ο Μikhail συνάντησε μια σειρά από προβλήματα, καταφεύγοντας τουλάχιστον πέντε φορές στον dealer από τον οποίο το αγόρασε, ο οποίος όμως δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμος, βρίσκοντας δικαιολογίες και κρατώντας το αυτοκίνητο στο συνεργείο.
Αποφάσισε λοιπόν να το πάει σε ένα χωράφι, να το περιλούσει με βενζίνη και να του βάλει φωτιά, ενώ παράλληλα έψηνε λουκάνικα -τα οποία τσουρούφλισε- και να φύγει από εκεί μπαίνοντας σε ένα ρώσικο ZAZ 968mτο οποίο χρειάστηκε σπρώξιμο για να πάρει μπροστά. Το μήνυμα που συνόδευε το video ήταν απλό και σαφές "Αναρωτήθηκα αρκετό καιρό τι να κάνω με τον "καρχαρία" μου μετά την κόντρα με την Mercedes. Κατά τη γνώμη μου η λύση είναι μία: ΠΥΡΚΑΓΙΑ! Αυτό είναι όλο. Το τέλος. Τώρα είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος"...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...