Η BMW επιβραβεύει με δωρεάν φόρτιση όσους επιλέγουν οδηγούν “ηλεκτρικά”

Η BMW παρουσίασε το πρώτο τον κόσμο πρόγραμμα επιβράβευσης με “BMW points” για οδηγούς plug-in υβριδικών οχημάτων, προσφέροντας δωρεάν φόρτιση

  • -
  • -

Το BMW Group υποστηρίζει την ηλεκτρική μετακίνηση, επιβραβεύοντας τους οδηγούς. Πιο συγκεκριμένα η οδήγηση των υβριδικών οχημάτων στο ηλεκτρικό πρόγραμμα επιβραβεύεται με πόντους (BMW Points). Ο οδηγός πιστώνεται με ένα πόντο για κάθε χιλιόμετρο που διανύει με μηδενικούς ρύπους. Η χρήση ηλεκτροκίνησης σε ζώνες που έχουν χαρακτηριστεί ως BMW eDrive zones επιβραβεύεται με διπλάσιους πόντους.

Οι πόντοι που συλλέγονται μπορούν να μετατραπούν σε ένα πιστωτικό υπόλοιπο, το οποίο εξαργυρώνεται στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης της υπηρεσίας BMW Charging κατά τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί ενός plug-in υβριδικού μοντέλου BMW μπορούν να συμβάλλουν ενεργά στη μείωση των εκπομπών CO2 – μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργικές δαπάνες του οχήματός τους. Η νέα ψηφιακή υπηρεσία διατίθεται σε Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο. Μέσα στο 2020, θα  ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...