Αγορά νέου Dacia Duster LPG ή Renault Captur LPG; - Τι ψηφίσατε

Το GOCAR συνέκρινε τα δύο SUV μοντέλα και εσείς ρίξατε την ψήφο σας

  • -
  • -

Θέλετε τις χάρες ενός SUV χωρίς όμως υψηλή κατανάλωση; Τότε τα μοντέλα με υγραέριο (LPG) φαντάζουν ιδανική λύση. Δύο προτάσεις στην κατηγορία είναι το Dacia Duster και το Renault Captur, τα οποία φέρουν τον 1.0 TCe 100 ίππων, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ώστε να καταναλώνει υγραέριο.

Το GOCAR συνέκρινε στη σχετική ενότητα τις καλά εξοπλισμένες προσθιοκίνητες εκδόσεις, Prestige του Duster και Expression του Captur. Τι λέτε, η πιο όμορφη σχεδίαση, το ποιοτικότερο εσωτερικό και ο πλουσιότερος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που συνοδεύουν το μοντέλο της Renault, κατάφεραν να πείσουν όσους ψήφισαν, πως αξίζουν την διαφορά τιμής από το Duster;

Αφού σας καλέσαμε λοιπόν, να ψηφίσετε ποιο από τα δύο προτιμάτε, η άμεση και μαζική ανταπόκριση σας, έκανε την ζυγαριά να γέρνει προς την μεριά του δημιουργήματος της Renault. To Captur LPG με ποσοστό 53% επικράτησε απέναντι στο 47% του Dacia.

Αναλυτικά η ψηφοφορία:

  1. Renault Captur LPG – 53%
  2. Dacia Duster LPG – 47%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...