Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Audi RS e-tron GT

Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο της Audi θα ηγηθεί του γύρου σχηματισμού στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Spa αυτό το Σαββατοκύριακο

  • -
  • -

Τους τελευταίους μήνες η Audi έχει δώσει στη δημοσιότητα αρκετές εικόνες του αμιγώς ηλεκτρικού e-tron GT, αλλά πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του. Το πρωτότυπο θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Spa στο Βέλγιο και ηγηθεί του γύρου σχηματισμού για τον ομώνυμο 24ωρο αγώνα αντοχής. Μάλιστα, η έκδοση RS του e-tron, μπορεί να χρησιμοποιεί το ίδιο πάτωμα με την Taycan, αλλά σε αντίθεση με την Porsche που εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, το RS e-tron GT είναι πιθανό να διαθέτει δύο! Έναν στον εμπρός άξονα και δύο στον πίσω.

Κάτι που σημαίνει ότι η ισχύς του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου πιθανότατα θα ξεπερνάει τους 700 ίππους.  Η μπαταρία αναμένεται να έχει χωρητικότητα 95 kWh, με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 400 χιλιόμετρα. Για την Audi το RS e-tron GT είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων της γερμανικής εταιρείας και δείγμα γραφής για τα μελλοντικά μοντέλα της σειράς RS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...