Πακέτο υπηρεσιών After Sales από την Peugeot

Τόσο για την διευκόλυνση των οδηγών όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους

  • -
  • -

Μία σειρά από υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, περιλαμβάνει η

Peugeot

σε ένα νέο πακέτο. Συγκεκριμένα προσφέρονται:

1.        Online ραντεβού για σέρβις

Μέσα από τον ιστότοπο peugeot.gr, οι κάτοχοι Peugeot μπορούν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για την συντήρηση του οχήματός τους γρήγορα και εύκολα, επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που επιθυμούν, την ημερομηνία και ώρα που τους εξυπηρετεί,συμπληρώνοντας το είδος εργασίας και τα στοιχεία του οχήματός τους.


2.        Παραλαβή – παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη *

Η Peugeot δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της ανά την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του Peugeot τους, χωρίς να απομακρυνθούν από τον χώρο τους. Η παραλαβή και η επιστροφή του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, το οποίο παραλαμβάνει και παραδίδει το αυτοκίνητο, κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης ενδέχεται να περιλαμβάνει χρέωση αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.

3.       Αυτοκίνητο αντικατάστασης *

Η Peugeotφροντίζει για την κινητικότητα των πελατών της.Για τον λόγο αυτό και κατόπιν συνεννόησης με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που θα αναλάβει την επισκευή ή την φανοποιεία του αυτοκινήτου, ο πελάτης Peugeotέχει την δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου αντικατάστασηςμέχρι το πέρας των εργασιών.


4.      
Τεχνική Αναφορά μέσω videocheck

Η τεχνική αναφορά μέσω videocheck είναι μια σημαντική  υπηρεσία για την Peugeot καθώς με πλήρη διαφάνεια ενισχύει την εμπιστοσύνη του πελάτη όσον αφορά  την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου του. Αν κατά τη διάρκεια της συντήρησης διαγνωστεί ότι χρήζει, επισκευής ή αντικατάστασης κάποιο εξάρτημα,  ο πελάτης λαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό (video) με λήψεις που υποδεικνύουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειάζεται να αντικατασταθούν. Συνοδευτικά  μία οικονομική  προσφορά αποστέλλεται προς τελική έγκριση από τον πελάτη.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot.Στο sitepeugeot.grοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν πλήθος άλλων υπηρεσιών Aftersales, όπως προγράμματα συντήρησης για αυτοκίνηταμεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιείας, ανταλλακτικά ανακατασκευής καθώς και πλήθος διαδικτυακών υπηρεσιών μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».

*Οι υπηρεσίες, παραλαβής-παράδοσης καθώς και του αυτοκινήτου αντικατάστασης, τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η AutomobilePeugeot.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...