Το 7θέσιο Ford Explorer PHEV είναι ιδανικό για εξορμήσεις στη φύση με χώρους για όλους [Video]

Το πρακτικό plug-in hybrid μοντέλο αναμένεται σύντομα στην χώρα μας

  • -
  • -
Το 7θέσιο Ford Explorer PHEV είναι ιδανικό για εξορμήσεις στη φύση με χώρους για όλους [Video]
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καθώς φέτος το καλοκαίρι διαταράχτηκε η παράδοση των οικογενειακών διακοπών σε όλη την Ευρώπη λόγω της πανδημίας, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν κοντινά μέρη για μία μίνι απόδραση τα Σαββατοκύριακα.

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για “staycation” (διακοπές κοντά στο σπίτι) αυξήθηκαν κατά 722% το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μ. Βρετανία συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2019, ενώ και σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία και η Ιταλία αρκετοί προτιμούν να πραγματοποιούν τις αποδράσεις τους σε μέρη που δεν απέχουν πολύ από τον τόπο κατοικίας τους.

Από ποδηλασία και πεζοπορία, μέχρι τρέξιμο ή ορειβασία, οι διαδρομές κοντά στο σπίτι σας βοηθούν να ανακαλύψετε και να απολαύσετε θαυμάσιες εμπειρίες στην ύπαιθρο σε απόσταση αναπνοής από τον τόπο κατοικίας σας.

Η Ford προσφέρει μία γκάμα οχημάτων που είναι ιδανικές για τέτοιες εξορμήσεις. Ένα από αυτά, είναι το νέο 7-θέσιο off road Ford Explorer Plug-in Hybrid που αναμένεται πολύ σύντομα και στη χώρα μας.

Ανάμεσα στους πρώτους που τόλμησαν μία εκδρομή περιπέτειας με το νέο Ford Explorer ήταν ο Νορβηγός Daniel Westli με την οικογένειά του και ο Ιταλός ορειβάτης Andrea Schiavina.

Ο Westli, η σύντροφός του Guro Friis και οι κόρες του Sarah και Wilma, φόρτωσαν τα ποδήλατα και τα καγιάκ τους σε ένα Ford Explorer και κατευθύνθηκαν προς το Canvas Hove στη γραφική, νότια ακτή της Νορβηγίας για ένα Σαββατοκύριακο περιπέτειας γεμάτο δράση.

Ο Schiavina πήρε ένα Ford Explorer – μαζί με τον εξοπλισμό αναρρίχησης και το mountain bike του εξερεύνησε το εντυπωσιακό όρος Latemar και την εμβληματική διαδρομή val Venegia στους Δολομίτες, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στη Βορειοανατολική Ιταλία.

Απολαύστε τα βίντεο με τα καθηλωτικά τοπία παρακάτω.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...