Αυτά τα μοντέλα είναι τα πιο συχνά θύματα κλοπής

Μπορείτε να φανταστείτε πoιο «άτυχο» μοντέλο έρχεται στην πρώτη θέση;

  • -
  • -

Απ’ ότι φαίνεται μερικά μοντέλα είναι πιο ελκυστικά στα μάτια των επιτήδειων, σε σχέση με άλλα. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική, πρώτα στις προτιμήσεις των «ελαφροχέρηδων» είναι τα Ford pick ups της σειράς F και τα Honda Civic. Όσον αφορά την χρονολογία των μοντέλων, στα Ford τα πιο «ευάλωτα» φαίνεται πως είναι αυτά του 2006, ενώ στα Civic μεγάλη «επιτυχία» έχουν τα οχήματα του 2000.

Τα υπόλοιπα οχήματα που συμπληρώνουν την δεκάδα έχουν ως εξής: Chevrolet Silverado, Honda Accord, Toyota Camry, Nissan Altima, Toyota Corolla, Dodge και Ram pick ups και GMC Sierra. Στην κατηγορία των SUV, μόνο ένα φαίνεται να τραβά το ενδιαφέρον των κλεφτών και αυτό είναι το Honda CR-V, με 10.094 δηλώσεις κλεμμένων οχημάτων μέσα στο 2019, ενώ η πιο διάσημη χρονολογία κατασκευής φαίνεται να είναι το 2001.

Σε αντίθεση με την Αμερική όμως, αντίστοιχα άτομα εντός Ελλάδος φαίνεται πως έχουν άλλες προτιμήσεις. Όλα δείχνουν πως το πιο συχνό θύμα κλοπής στην Ελλάδα είναι το λιλιπούτειο Smart, χάρη στην υψηλή ζήτηση τόσο αυτοκινήτων, όσο και ανταλλακτικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...