Πόσο κοστίζει η υπερπολυτελής Mercedes-Maybach GLS;

Καλύτερα να καθίσετε πριν διαβάσετε την αρχική τιμή του μεγάλου SUV

  • -
  • -

Η Maybach GLS αποτελεί την πρώτη προσπάθεια του υπερπολυτελούς τμήματος της Mercedes-Benz, στην κατηγορία των SUV. Κινείται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα, 4 λίτρων με απόδοση 558 ίππους και 729 Nm ροπής. Παράλληλα ένας ηλεκτροκινητήρας μπορεί να προσφέρει 21 ακόμη ίππους και 249 Nm ροπής για μικρά χρονικά διαστήματα. Όλα αυτά μαζί, δίνουν την δυνατότητα στο μεγάλο SUV να επιταχύνει μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 4,9 sec.

Για περισσότερη άνεση, η νέα Maybach GLS χρησιμοποιεί σύστημα ανάρτησης e-active body control. Το συγκεκριμένο σύστημα, χρησιμοποιεί μία κάμερα για να «σκανάρει» τον δρόμο που βρίσκεται μπροστά και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, ώστε να εξομαλύνει τις ατέλειες του δρόμου. Το σύστημα μπορεί ακόμη και να γύρει το αμάξωμα προς το εσωτερικό των στροφών.

Φυσικά, όλο το αυτοκίνητο είναι «φορτωμένο» με τις πολυτέλειες που αντιπροσωπεύουν το όνομα Maybach, αλλά και αυτό έχει το κόστος του. Πιο συγκεκριμένα 156.078 ευρώ είναι η τιμή εκκίνησης στην Γερμανία! Φανταστείτε πόσο θα κοστίσει εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...