Τα νέα Plug-in Jeep «παίζουν μπάλα» με τον Ronaldo και τα υπόλοιπα αστέρια της Γιουβέντους (video)

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το λογότυπο "Jeep 4xe" τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στις ασπρόμαυρες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας Ιταλίας

  • -
  • -

Μόλις 2 μήνες πριν, οι Jeep και Γιουβέντους πανηγύρισαν την 9η κατάκτηση στη σειρά του Ιταλικού πρωταθλήματος. Το σερί επιτυχιών των δύο θρυλικών ονομάτων ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2020 είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά και για την Jeep που παρουσιάζει τα πρώτα της Plug-in Hybrid μοντέλα, μόλις λίγους μήνες πριν περάσει στην 8η δεκαετία πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο εξηλεκτρισμός αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία εξέλιξης της Jeep και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της μάρκας να αποτελέσει ηγέτη στην εφαρμογή βιώσιμων τεχνολογιών, διατηρώντας παράλληλα τον μοναδικό της χαρακτήρα. Με την τεχνολογία Plug-in Hybrid, τα μοντέλα 4xe της Jeep προσφέρουν την μεγαλύτερη απόδοση και απόλαυση από οποιοδήποτε άλλο Jeep. Τιμούν απόλυτα τη φιλοσοφία "Go Anywhere, Do Anything” της μάρκας και παράλληλα είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στην πόλη, διαθέτοντας εκτός των άλλων και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για 50χλμ.

Το νέο video πραγματοποιεί μια σύγκριση μεταξύ της απόδοσης των νέων 4xe μοντέλων της Jeep και την επιδεξιότητα των παικτών της Γιουβέντους. Τα ερωτήματα προς τους Bentancur, Kulusevski, Bonucci, McKennie και Ronaldo δίνουν έμφαση στη θρυλική εμφάνιση της Juventus που είναι τόσο αναγνωρίσιμη όσο και οι 7 γρίλιες στη μάσκα της Jeep. Και ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος να μιλήσει για αριθμούς από τον CR7; Έχοντας κατακτήσει σειρά ρεκόρ οι ποδοσφαιρικές του επιδόσεις αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως και οι επιδόσεις των Jeep 4xe, των οποίων η αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση ισούται με την απόσταση που καλύπτει ο διεθνής Πορτογάλος μέσος σε 4 παιχνίδια.

Επιπλέον για να τονίσει περαιτέρω το διττό χαρακτήρα των Plug-in Hybrid μοντέλων της, η Jeep, με ένα ξεχωριστό video, θα παρουσιάσει την άφιξη των νέων Renegade 4xe και Compass 4xe στο γήπεδο της Juventus, μετά από ένα ταξίδι σε εντός και εκτός της πόλης διαδρομές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...