Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.3 της Volkswagen στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Το εντυπωσιακό μοντέλο θα «εξηλεκτρίζει» το εμπορικό κέντρο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου

  • -
  • -

Εδώ και λίγες μέρες – και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου – το ID.3 «εξηλεκτρίζει» το εμπορικό κέντρο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. Εισερχόμενοι από την κεντρική είσοδο, θα συναντήσουν το ID.3, στο εντυπωσιακό Makena Turquoise χρώμα, να δεσπόζει τοποθετημένο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, υπερυψωμένο βάθρο, στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού του εμπορικού κέντρου.

Ειδικές κατασκευές φωτισμού πλαισιώνουν περιμετρικά το μοντέλο, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός του ρόλος, ενώ στο πίσω μέρος και ακριβώς δίπλα στο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί το Wallbox ID. Charger, η εγκατάσταση για τη γρήγορη φόρτιση του ID.3, προσφέροντας μία επιπλέον οπτική μαρτυρία ότι το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο ανήκει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Μία επιβλητική οθόνη LED συμπληρώνει την παρουσίαση του αυτοκινήτου, προβάλλοντας το σχετικό “world premiere film” με το μήνυμα #NowYouCan, σε συνδυασμό με ένα προϊοντικό video του ID.3 1 ST edition. Δίπλα στο ID.3, βρίσκεται ένα stand με οθόνη αφής, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προτεινόμενη λιανική τιμή του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1 ST , Plus και Max, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Παράλληλα, παρών και εκπρόσωπος της Kosmocar-Volkswagen, προκειμένου να ενημερώνει με επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας για προγραμματισμό test-drive μέσω του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου της προτίμησής του.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία και μπορείτε να βρείτε όλες τις τιμές πατώντας εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...