Ένα… μυστηριώδες GR Yaris στο Nurburgring

Ερωτήματα και έντονη φημολογία πυροδότησε η παρουσία ενός GR Yaris με νέο αεροδυναμικό πακέτο να κάνει δοκιμές στην πίστα του Nurburgring

  • -
  • -

Τα πρώτα GR Yaris αναμένεται να ξεκινήσουν να παραδίδονται στους τυχερούς τους κατόχους μέχρι το τέλος του χρόνου. Παρόλα αυτά, στην πίστα του Nurburgring ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα GR Yaris με διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο, να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στη γερμανική πίστα. Τα νέα στοιχεία εντοπίζονται καταρχήν στον εμπρός προφυλακτήρα, με τα μικρά πτερύγια στο πλάι, να θυμίζουν τα αντίστοιχα που διαθέτει το Toyota Yaris WRC. Παράλληλα, πίσω από τους εμπρός θόλους συναντάμε αεραγωγούς, ενώ η πλέον ευδιάκριτη διαφορά είναι η νέα μεγάλη αεροτομή στην 3η πόρτα.

MAΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ GR YARIS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟΥ GR YARIS

Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, αφού είναι άγνωστο τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δοκιμών. Το ένα σενάριο είναι πως θα μπορούσε να πρόκειται για μία ισχυρότερη και πιο σκληροπυρηνική έκδοση του GR Yaris. Το άλλο και πιο… ακραίο, είναι ότι πρόκειται για δοκιμές που γίνονται εν όψει της κατασκευής αγωνιστικών GR Yaris για πελατειακό πρόγραμμα. Η Toyota έχει γνωστοποιήσει ότι θα προσφέρει άμεσα στο μέλλον αυτοκίνητο προδιαγραφών R5, όπως τα αντίστοιχα Skoda Fabia, Citroen C3, Ford Fiesta και πολλά ακόμα. Και η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι αυτή που θα έχει την απαιτούμενη από την FIA ομολογκασιόν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...