Δες την εξωφρενική Mercedes-AMG GT Black Series να καταβροχθίζει την πίστα του Hockenheim [Video]

Σημείωσε καλύτερο χρόνο και από την McLaren 720S και από την Ferrari 488 Pista

  • -
  • -

Ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το αδερφάκι της, προδιαγραφών GT3, το νέο κτήνος της Mercedes με την κωδική ονομασία, Black Series, έχει έρθει με σκοπό να διαλύσει τον ανταγωνισμό. Εμφανισιακά, η σύνδεση με το αγωνιστικό αυτοκίνητο μπορεί να γίνει εύκολα, κυρίως χάρη στην χαρακτηριστική μεγάλη μάσκα που κοσμεί το εμπρός μέρος και την εντυπωσιακή αεροτομή με τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα.

Το γερμανικό sport auto μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις ικανότητες του νέου γρήγορου μοντέλου της εταιρίας, γυρνώντας στην πίστα του Hockenheim με χρόνο 1:43:3. Φοβερή επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πως εξωτικές κατασκευές όπως η McLaren 720S και η Ferrari 488 Pista χρειάστηκαν 2 δευτερόλεπτα παραπάνω. Ακόμη και η βελτιωμένη Porsche GT2 RS MR ήταν κατά 2 δέκατα πιο αργή.

Φανταστείτε πως η αγωνιστική έκδοση της Black Series χρειάστηκε 1:38:5 για να ολοκληρώσει ένα γύρο στο Hockenheim και αυτό στα χέρια επαγγελματία οδηγού αγώνων. Πράγμα που σημαίνει πως οι δυνατότητες της νέας GT παραγωγής είναι σε εξωφρενικά επίπεδα! Απολαύστε τον γύρο στο βίντεο που ακολουθεί.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...