Δες την στιγμή που μεθυσμένος οδηγός scooter προκαλεί ανατριχιαστική καραμπόλα [Video]

Τουλάχιστον 10 οχήματα ενεπλάκησαν στο ατύχημα

  • -
  • -

Σε κώμα βρίσκεται ο 43χρονος οδηγός του scooter που θα δείτε στο βίντεο μετά από καραμπόλα, την οποία ο ίδιος προκάλεσε σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊβάν. Τοπικά μέσα ενημέρωσης δηλώνουν πως ο αναβάτης τράβηξε την προσοχή περιπολικού, το οποίο κινούταν στον αυτοκινητόδρομο, καθώς δίκυκλα τόσο μικρού μεγέθους απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε τέτοιους δρόμους. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, οι οποίοι ζητούσαν από τον αναβάτη να σταματήσει στην άκρη, εκείνος άρχισε να διασχίζει τις λωρίδες με επικίνδυνες μανούβρες, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το περιπολικό.

Στην συνέχεια, ο οδηγός του scooter επιχείρησε να σταματήσει σε σημείο που δεν υπήρχε άνοιγμα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ένα διερχόμενο pick up, ενώ από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν εφιαλτική τροπή.

Ένα φορτηγό με διπλό τρέιλερ, το οποίο κινούταν στην δεξιά λωρίδα, αδυνατώντας να σταματήσει, χτύπησε στο πίσω μέρος ενός τουριστικού λεωφορείου, δημιουργώντας μία καραμπόλα τουλάχιστον 10 οχημάτων. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιογραφικά μέσα, 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο οδηγός του scooter βρίσκεται σε κώμα. Σύμφωνα με τις αιματολογικές εξετάσεις που του έγιναν, βρέθηκε πως ο 43χρονος αναβάτης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...