Στο τιμόνι ενός Tesla Model 3 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός είχε ως συνοδηγό την μικρή του κόρη

  • -
  • -

Την… έκπληξη έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός, καθώς κατά την αποχώρησή του από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), το οποίο επισκέφθηκε, μπήκε σε ένα ηλεκτρικό Tesla Model 3, το οποίο οδήγησε ο ίδιος. Ως συνοδηγό είχε μάλιστα την μικρή του κόρη. Το Tesla έφερε ελληνικές πινακίδες, ενώ είναι άγνωστο αν ανήκει στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για το πιο προσιτό μοντέλο στη γκάμα της Tesla και το μοναδικό το οποίο βρίσκεται στη λίστα όσων δικαιούνται κρατικής επιδότησης με βάση το πρόγραμμα "Κινούμαι ηλεκτρικά". Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εξάλλου γνωστό, καθώς είχε παρουσίασει προσωπικά τον περασμένο Ιούνιο τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ TESLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


«Είχα τη χαρά να επισκεφτώ το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), το οποίο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό φέτος τον Φεβρουάριο έπειτα από περίπου 20 χρόνια προσπαθειών. Αυτό το μουσείο γίνεται πια ένας πόλος που δεν αφορά μόνο την πόλη, αλλά θα μπει στο διεθνή χάρτη», ανέφερε στο twitter ο Πρωθυπουργός.



[Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ]


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...