Η τιμή του plug-in υβριδικού Kia XCeed

141 ίπποι και ηλεκτρική αυτονομία 60 km για το crossover

  • -
  • -

Η οικογένεια του XCeed μεγαλώνει και αποκτά ένα «εξηλεκτρισμένο» μέλος. Το XCeed Plug-in Hybrid μπαίνει στην πρίζα από την Kia, προσφέροντας σημαντική ηλεκτρική αυτονομία για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη (περίπου 60 km), χωρίς το άγχος εύρεσης ταχυφορτιστή στα μεγάλα ταξίδια.

Το υβριδικό σύστημα του XCeed περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1.6 GDI, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 60 ίππων και μπαταρία πολυμερών λιθίου, χωρητικότητας 8,9 kWh. Η συνδυαστική ισχύς του συστήματος είναι 141 ίπποι και η ροπή 265 Nm. Η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT, το οποίο υπόσχεται μειωμένη απώλεια ενέργειας σε σχέση με ένα CVT. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη δίπλα στο ρεζερβουάρ καυσίμου των 37 lt., κάτω από τα πίσω καθίσματα, επηρεάζοντας το χώρο αποσκευών (όγκος 291 lt).

Η Kia Hellas ανακοίνωσε την τιμή διάθεσής του στην ελληνική αγορά, με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Platinum: 38.990 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ως εταιρικό αυτοκίνητο συνοδεύεται από φοροαπαλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ KIA E-NIRO ΚΑΙ E-SOUL

Στον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνεται το σύστημα Virtual Engine Sound, το οποίο ενεργοποιείται στην ηλεκτρική λειτουργία των αυτοκινήτων και παράγει έναν ήχο που ειδοποιεί πεζούς και άλλους χρήστες του δρόμου.

Το XCeed Plug-in Hybrid κατασκευάζεται στη Zilina της Σλοβακίας, με τον ηλεκτροκινητήρα και τις μπαταρίες να καλύπτονται από τη γνωστή 7ετή εργοστασιακή εγγύηση της Kia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...