Αυτή είναι η εντυπωσιακή Lamborghini Urus Graphite Capsule

Σας μοιάζει aftermarket; Κι όμως είναι επίσημο πακέτο του κατασκευαστή

  • -
  • -

Την εντυπωσιακή Urus Graphite Capsule, παρουσίασε η Automobili Lamborghini, στην φετινή έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Πρόκειται για ένα πακέτο design, το οποίο προσφέρει 16 νέους διαθέσιμους χρωματικούς συνδυασμούς, με 4 νέες matt αποχρώσεις για το αμάξωμα και 4 νέες έντονες αποχρώσεις να τονίζουν τις επιθετικές γραμμές του θηριώδους SUV.

side


Οι σκούρες αποχρώσεις που αφορούν το αμάξωμα έχουν ως εξής: Bianco Monocerus, Nero Noctis, Grigio Nimbus και Grigio Keres. Όλες έχουν matt υφή και απλώνονται σε όλη την επιφάνεια του αυτοκινήτου, εκτός από σημεία όπως η εμπρός αεροτομή, χαμηλά στις πόρτες, η πίσω αεροτομή, ακόμη και το στεφάνι στις ζάντες 23 ιντσών, τα οποία είναι ντυμένα με τους υπόλοιπους 4 νέους, έντονους αυτή την φορά, χρωματισμούς. Εδώ έχουμε τις αποχρώσεις: Arancio Leonis, Arancio Dryope, Giallo Taurus και Verde Scandal. Στόχος αυτών των τεσσάρων είναι να τονίσουν τις γεμάτες συναίσθημα και επιθετικότητα γραμμές του αμαξώματος της εντυπωσιακής Urus. Επίσης, όσον αφορά το εξωτερικό, ακόμη και η εξάτμιση έρχεται βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

interior

Η Graphite Capsule περιποίηση συνεχίζει και στο εσωτερικό, με την καμπίνα να είναι πλημμυρισμένη με σκούρες αποχρώσεις αλουμινίου και carbon, ενώ οι διαφορετικού χρώματος λεπτομέρειες, έρχονται να δημιουργήσουν μία πολύ δυναμική εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κατασκευαστή, το καρτελάκι με την τιμή για την Ευρώπη γράφει 186.134 ευρώ προ φόρων, με το «προ φόρων» να κρύβει πιθανότατα μία πολύ οδυνηρή έκπληξη για την τσέπη των υποψήφιων αγοραστών.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...