Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο δίκτυο της Kia Hellas

Αποτέλεσμα συνεργασίας της αντιπροσωπείας με την Wallbox

  • -
  • -

Την έναρξη συνεργασίας με την Armet Mobility – αποκλειστικό αντιπρόσωπο των φορτιστών Wallbox στην Ελλάδα – ανακοίνωσε η Kia Hellas. Αντικείμενο η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων της Kia, για τους πελάτες και τους επίσημους εμπόρους της. Στόχος είναι οι σταθμοί φόρτισης  να έχουν τοποθετηθεί εντός του 2020 στην πλειονότητα του δικτύου της Kia Hellas, για την εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Στην Ελλάδα τα 100% ηλεκτρικά e-Niro και e-Soul 

H Kia διαθέτει ήδη δύο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά, το e-Niro και το e-Soul που δικαιούνται κρατικής επιδότησης για την αγορά ή μίσθωσή τους. Δείτε εδώ τις τιμές τους

Tο e-Niro διατίθεται σε εκδόσεις: α) τη βασική έκδοση των 39,2 kWh  η οποία θα εφοδιάζεται με έναν  ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 100 kW (136 ps), ροπή 395 Nm, επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα  και συνδυασμένη αυτονομία 289 χλμ( 405 χλμ εντός πόλης) και β) την έκδοση με τη μεγαλύτερη μπαταρία 64 kWh, η οποία συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 150 kW (204 ps) και 395 Nm ροπής με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 7,8 δευτερόλεπτα και συνδυασμένη αυτονομία 455χλμ(615 εντός πόλης). 

Το e-Soul αντίστοιχα θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις μπαταριών 39,2 kWh και 64 kWh. Η βασική έκδοση των 39,2 kWh θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 136 ps, ροπή 365 Nm και συνδυασμένη αυτονομία  276 χλμ( 407 εντός πόλης). Η μεγαλύτερη έκδοση των 64 kWh  θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό κινητήρα με ισχύ 204 ps, ροπή 395 Nm, επιτάχυνση 0-100 σε  7,6  και συνδυασμένη αυτονομία 448χλμ (639χλμ εντός πόλης). 

Τα παραπάνω μοντέλα θα εξοπλίζονται με όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης οδηγού και συνοδεύονται από τη μοναδική 7ετή εγγύηση ή 150.000 χλμ της Kia

Ποια είναι η Wallbox 

Η εταιρεία Wallbox, είναι μία κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ενέργειας που κατασκευάζει έξυπνες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για να βελτιώσει τον τρόπο διαχείρισης, χρήσης και αποθήκευσης ενέργειας. Δημιουργεί έξυπνα συστήματα φόρτισης που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικό σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα έξυπνο οικοσύστημα μεταξύ αυτοκινήτου, φορτιστή, σπιτιού και τηλεφώνου. Αποστολή της είναι να απομακρύνει τα εμπόδια στην υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων σήμερα και να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες μίας πιο βιώσιμης χρήσης ενέργειας αύριο μέσω εξυπνότερων, απλούστερων λύσεων φόρτισης και διαχείρισης ενέργειας για όλους. 

Η Wallbox έχει εγκαταστήσει πάνω από 40.000 μονάδες φόρτισης σε 30 ευρωπαϊκές αγορές αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Προσφέρει ευέλικτες και απλές εφαρμογής λύσεις φόρτισης με δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας, όπως αναγνώριση προσώπου, οθόνες αφής και ασφαλή έλεγχο πρόσβασης.  Επιπλέον μέσω της πλατφόρμας myWallbox, δίνεται δωρεάν η δυνατότητα στον πελάτη για την απομακρυσμένη διαχείριση του σταθμού φόρτισης έτσι ώστε να κάνει τη φόρτιση ενός αυτοκινήτου τόσο εύκολη όσο η φόρτιση ενός smartphone.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...