To ηλεκτρικό Nissan Ariya στην έκθεση του Πεκίνου

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε σημαντικά βήματα για το σχέδιο Nissan NEXT

  • -
  • -

Το ολοκαίνουργιο EV crossover της Nissan πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Auto China 2020 στην Κίνα, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε σημαντικά βήματα του σχεδίου Nissan NEXT στην αγορά.

Nissan Auto China


Το Ariya έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Κίνα το 2021. Μαζί με τα μοντέλα e-POWER της Nissan, στοχεύει να αποκαλύψει μια νέα εποχή ηλεκτροκίνησης για την ιαπωνική μάρκα στην κινεζική αγορά, στην οποία συνολικά σχεδιάζει να λανσάρει επτά νέα μοντέλα έως το 2022.

Εννέα μοντέλα στη γκάμα της Nissan στην Κίνα, πρόκειται να εξοπλιστούν με ηλεκτροκινητήρες (EV ή e-POWER) έως το 2025. Παράλληλα, σχεδιάζει να διαθέσει πέντε μοντέλα στη γκάμα της στην Κίνα με την προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT έως το 2022, καλύπτοντας το 70% των επιβατικών της μοντέλων, στην συγκεκριμένη αγορά.

Ακόμα, τα σχέδια της αυτοκινητοβιομηχανίας θέλουν εννέα μοντέλα της στην Κίνα να διαθέτουν το NissanConnect έως το 2024, καλύπτοντας το 90% των μοντέλων της.

Να θυμίσουμε πως, το Ariya αποτελεί το δεύτερο ευρωπαϊκό μοντέλο της μάρκας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά ως μηδενικών ρύπων, μετά το Leaf. Οι τιμές του δεν έχουν ανακοινωθεί, ενδεικτικά πάντως στη Γερμανία αναμένεται να αρχίζουν από περίπου 45.000 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα για το ηλεκτρικό crossover εδώ.

Nissan Auto China

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...