Η Jeep γιορτάζει τα 80η επέτειο της με ειδικές special edition εκδόσεις σε όλα τα μοντέλα

Το 2021, η διασημότερη αυτοκινητοβιομηχανία SUV γιορτάζει

  • -
  • -

Πρωτοεμφανίστηκε το 1941 και χάραξε δικιά της πορεία στον χώρο της αυτοκίνησης από την πρώτη στιγμή. Με πρωτοστάτη το Willys MB, το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής με τεχνολογία 4x4, το οποίο το 1949 εξελίχθηκε στο Willys Wagon, το πρώτο SUV στην ιστορία, η Jeep έφερε ένα ολοκαίνουργιο και άγνωστο κόσμο, γεμάτο με, άγνωστες τότε, αυτοκινητιστικές εμπειρίες.

Το 2021 θα συμπληρωθούν 80 χρόνια από την δημιουργία της και οι εορτασμοί θα διεξαχθούν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, με στόχο να φέρουν τους θαυμαστές της μάρκας, πιο κοντά στην ιστορία της. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μία ειδική επετειακή σειρά μοντέλων.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Κίνηση θα δίνουν κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και το νέο Plug-in Hybrid σύστημα της Jeep, ενώ το πλήρες πακέτο συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας και ασφάλειας θα τονίζει τις κορυφαίες δυνατότητες των μοντέλων της Jeep. Οι εκδόσεις 80th Anniversary αναμένεται να λανσαριστούν στην Ευρώπη στις αρχές του 2021.

Η Jeep όντας up-to-date με την σύγχρονη εποχή, παρουσίασε τα πρώτα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της, τα οποία θα φέρουν το σήμα 4xe και θα χρησιμοποιούν τεχνολογία plug-in hybrid. Αυτό αφορά εκδόσεις των Renegade, Compass, όπως και Wrangler, τονίζοντας έτσι την δέσμευση της εταιρίας προς την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Στα επόμενα χρόνια εξηλεκτρισμένες επιλογές θα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα SUV της Jeep, μια στρατηγική που είναι συνεπής με τη φιλοδοξία της μάρκας να αποτελεί ηγέτη στις τεχνολογίες που θα συμβάλλουν σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...