Θα αγόραζες Lada Niva με τις γερμανικές βελτιώσεις;

Ένα Niva διαφορετικό από τα άλλα με περιποιήσεις και ποιότητα που έχουν γερμανική σφραγίδα

  • -
  • -

Το σπουδαιότερο δημιούργημα των Ρώσσων όσον αφορά τα αυτοκίνητα είναι ίσως το Lada Niva. Το αγαπημένο σκληροπυρηνικό όχημα για τους λάτρεις του off road. Αυτό ανέλαβε ένας γερμανικός οίκος, o Partisan Motors να βελτιώσει.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανέλαβε να αναβαθμίσει το εσωτερικό 50 αυτοκινήτων, τα οποία πουλάει για 19.900 ευρώ. Τα περιορισμένα αυτά είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στη Γερμανία.

Η ειδική έκδοση του Lada Niva από την Partisan Motors έχει μικρές αλλαγές και στο αμάξωμα, το καπό και τους προφυλακτήρες. Πατάει σε ελαστικά all-terrain της BF Goodrich και ζάντες με διπλές ακτίνες, ενώ μεγαλύτερα φτερά ενισχύουν τη δυναμική εικόνα του.

Ράγες οροφής επιτρέπουν τη φόρτωση επιπλέον αντικειμένων, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την εικόνα του μοντέλου.

Όσον αφορά το κινητήρα, ο Γερμανός βελτιωτής δεν έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις εκεί, με τον 1.700άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 83 ίππων να συνδυάζεται με ένα 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και να στέλνουν τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς.

Οι επιδόσεις ποτέ δεν ήταν το δυνατό χαρτί του Niva και έτσι παραμένει το πράγμα, αφού το ρωσικό τετρακίνητο μοντέλο επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 17 sec, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 142 km/h.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...