Πόσα θα δίνατε για αυτό το Dodge Challenger;

Ένα όμορφα ανακατασκευασμένο Challenger είναι προς πώληση

  • -
  • -

Ένα Dodge Challenger T/A του 1970 σε άψογη κατάσταση με προσοχή στη λεπτομέρεια είναι διαθέσιμη προς πώληση από την Hendrick Performance στη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας.

Αυτή είναι η μία από τις 2.399 Challenger T/A που έχουν κατασκευαστεί. Η συγκεκριμένη είναι βαμμένη, όπως ανακοινώνουν, σε Plum Crazy Purple και επίσης είναι η μία από τις 1.411 που εφοδιάζονταν με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Επίσης, διακρίνεται για τις πλαϊνές εξατμίσεις, το ιδιαίτερης σχεδίασης πίσω καπό, τις ζάντες 15x7 ιντσών και τα γραφικά στο αμάξωμα. Το εσωτερικό είναι ντυμένο όλο σε μαύρο, τόσο οι επενδύσεις των καθισμάτων, οι μοκέτες, αλλά και η κονσόλα.

Ακόμα, περιλαμβάνει μπάκετ –στα πρότυπα των Αμερικανών- καθίσματα, τριάκτινο τιμόνι με ξύλινη επένδυση που βρίσκουμε επίσης και στις επενδύσεις των θυρών, αλλά και την κεντρική κονσόλα.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας μεγάλος κινητήρα V8 5,6 λίτρων με απόδοση 290 ίππων. Αυτός συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τριών σχέσεων που στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Το οδόμετρο του συγκεκριμένου Dodge δείχνει 111.834 χιλιόμετρα, με τα χρήματα που ζητά η Hendric Performance να είναι 119.990 δολάρια (102.217 ευρώ).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...