Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την ηλεκτροκίνηση

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου πλημμύρισε από ηλεκτρικά οχήματα

  • -
  • -
Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την ηλεκτροκίνηση

Η «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» είναι το σύνθημα της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου) στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η ηλεκτροκίνηση.

Ο Δήμος Τρικκαίων, εκ των σημαιοφόρων στην υιοθέτηση των σχετικών τεχνολογιών δεν θα μπορούσε να απέχει από το θεσμό.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα διοργάνωσε μια μίνι έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ

Εταιρείες – αντιπρόσωποι ηλεκτρικών οχημάτων (ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα κ.α.) το Σάββατο βρέθηκαν πάνω στην κεντρική πλατεία, εκθέτοντας τη νέα τάση στην κίνηση στην πόλη.

Μαζικό «παρών» έδωσαν και οι κάτοικοι της θεσσαλικής πόλης και μπόρεσαν να συστηθούν με τα μηδενικών εκπομπών οχήματα, καθώς και να διαλευκάνουν τις απορίες τους.

Οι εταιρείες που συνεργάστηκαν είναι οι Γκοργκόλης ΑΕ, Ηλεκτροκίνηση Τρικάλων Ηρώ Μανθέλα, Ηλεκτροκίνηση Μπακώσης, Καραθανάσης ΑΕ, Νούλας ΜΟΤΟ, Πλακώνας Κέντρο Δικύκλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...