Η Hyundai εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της για τη μελλοντική κινητικότητα

Δείτε ποιο μοντέλο θα ενσαρκώσει το όραμα της μάρκας

  • -
  • -

Μια από τις εταιρείες που έχουν «αγκαλιάσει» την ηλεκτροκίνηση είναι η Hyundai, η οποία διευρύνει συνεχώς την γκάμα των μοντέλων μηδενικών εκπομπών ρύπων. Μετά, λοιπόν, την πρόσφατη ανακοίνωσης της σειράς αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Ioniq, η νοτιοκορεατική μάρκα θα παρουσιάσει το όραμά της για μια κινητικότητα απαλλαγμένη από ρύπους.

Ειδικότερα, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση GreenTech Festival 2020 (16-18 Σεπτεμβρίου) η οποία θα κορυφωθεί με το format Switch Green. Εκεί, οι πιο σημαντικοί thought leaders θα παρουσιάσουν τις σκέψεις τους με φόντο τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η παρουσία της Hyundai στο Switch Green θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 18.00 μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί στον ιστότοπο https://greentechfestival.com/.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία του Ελβετού πρεσβευτή της μάρκας, Bertrand Piccard, ο οποίος θα αναφερθεί στη σημασία των βιώσιμων οικολογικών λύσεων που παρέχουν επίσης οικονομικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις,

Επιπροςσθέτως, ο Andreas Christoph-Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα συζήτησης την καινοτομία στην κινητικότητα. Θα παρουσιάσει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων της Hyundai και θα συζητήσει την επερχόμενη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα μάρκα της εταιρείας, IONIQ.

Παράλληλα, η Hyundai θα συμμετάσχει σε μια εις βάθος συζήτηση με τον κ. Mark Freymüller, CEO της Hyundai Hydrogen Mobility, μιας κοινοπραξίας μεταξύ της Hyundai Motor Company και της H2Energy. Θα παρουσιάσει την επιχειρηματική δράση της εταιρείας για μελλοντικές λύσεις κινητικότητας και ενέργειας μέσω των φορτηγών Fuel Cell βαρέος τύπου, εξηγώντας τον τρόπο που αποδεικνύεται η ολιστική προσέγγιση της Hyundai στην καθαρή κινητικότητα. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 12.50μμ ώρα Ελλάδος (11:50 CEST).

Η Hyundai διαθέτει επίσης εκθεσιακό περίπτερο στο φετινό GREENTECH FESTIVAL. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της μάρκας IONIQ, η εταιρεία θα παρουσιάσει το EV Concept 45 στο φεστιβάλ. Το EV Concept 45 ενσωματώνει το όραμα έξυπνης κινητικότητας της εταιρείας και παρουσιάζει τη βάση σχεδιασμού του IONIQ 5.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...