Βρέθηκε το ιδανικό αυτοκίνητο για να πετύχεις στο Tinder!

Μπορείς να φανταστείς πιο ήρθε πρώτο στην λίστα και πιο «πάτωσε»;

  • -
  • -

Χάρη στο Tinder και άλλες παρόμοιες εφαρμογές γνωριμιών, το να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο είναι πιο εύκολο από ποτέ, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η γνωριμία θα αποβεί επιτυχημένη και μακροπρόθεσμα.

Παρ’ όλα αυτά, εάν ψάχνετε τρόπο για να αυξήσετε τις πιθανότητες κάποιος να κάνει “swipe right” στο προφίλ σας, φαίνεται πως το να ποζάρετε δίπλα σε κάποιο όχημα, μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση (ή και να τα κάνει χειρότερα), ανάλογα το μοντέλο. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η έρευνα του βρετανικού Click4Reg, η οποία είχε ως εξής:

Δημιούργησαν δύο λογαριασμούς, έναν ανδρικό και ένα θηλυκό και «πόσταραν» από μία φωτογραφία του ατόμου που αντιστοιχούσε στο λογαριασμό, μπροστά από το ίδιο αυτοκίνητο. Αφού έκαναν 300 “swipe right”, άλλαζαν την φωτογραφία και έβαζαν μία παρόμοια με άλλο μοντέλο, και ούτω καθεξής.

survey-cars-for-tinder-date-1

Όπως όλα δείχνουν, ο πιο «περιζήτητος» ιδιοκτήτης, ήταν αυτός της Mercedes-Benz C-Class, με 218 άτομα από τα 300, να κάνουν και αυτά “swipe right”. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 72,6%! Στην δεύτερη θέση φαίνεται πως έρχεται ακόμη ένα πολυτελές όχημα που ακούει στο όνομα Range Rover Sport, με 213 επιτυχημένα ταιριάσματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο μάλιστα, αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένο και στα δύο φύλα. Εντύπωση κάνει το τρίτο μοντέλο στην κατάταξη, το οποίο είναι ένα αρκετά πιο καθημερινό όχημα και δεν είναι άλλο από το Volkswagen Polo, με 210 στα 300! Άλλες δυνατές συμμετοχές ήταν αυτή της BMW Σειράς 3 (204/300), του Volkswagen Golf (200/300), του Mini Cooper (198/300), όπως και του Audi A3 (196/300).

Στην αντίπερα όχθη, δυστυχώς βρέθηκαν και τα λιγότερο ελκυστικά μοντέλα για την συγκεκριμένη περίπτωση και τα στοιχεία δεν είναι καλά… Φαίνεται πως το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα, είναι και αυτό που έρχεται τελευταίο σε δημοτικότητα, στην κατάταξη του Tinder. Φυσικά δεν είναι άλλο από το Toyota Yaris, το οποίο μετά από πολύ «ιδρώτα», οριακά ξεπέρασε το 50% επιτυχίας, με 151/300 (50,3%). Δεύτερο από το τέλος ήρθε το Hyundai i10 με 52,3% επιτυχία και ακριβώς από πάνω στην κατάταξη βρέθηκε το Nissan Micra, με 54%.

Η αλήθεια είναι, πως αν ψάχνεται για το άλλο σας μισό ή γενικότερα κάτι μακροπρόθεσμο, καλό θα ήταν να μην είστε με κάποιον που σας διάλεξε, λόγω του αυτοκινήτου που οδηγείτε. Από εκεί και πέρα, αν για τον οποιοδήποτε λόγο είχατε την απορία του πιο ελκυστικού οχήματος σε εφαρμογές γνωριμιών, όλα δείχνουν πως οι πιο premium μάρκες τα καταφέρνουν καλύτερα. Το δικό σας όχημα που βρίσκεται στην κατάταξη;

range

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...