Roadster βασισμένο σε ένα Chevrolet Colorado. Κάτι πήγε πολύ λάθος!

Λες και βγήκε από την εκπομπή του “Pimp my Ride”

  • -
  • -

Ξεχάστε τα T-Roc Cabriolet και όλα τα «ανοιχτά» crossover και θαυμάστε καθαρή, αμερικάνικη τρέλα! Ένα Chevrolet Colorado pick-up 15ετίας δεν είναι και το πιο ενθουσιώδες όχημα, αλλά αυτό αλλάζει όταν το «χοντροκομμένο» pick-up πέφτει στα χέρια των ανθρώπων από την «Kentucky’s Cool Cars».

Το παρόν δείγμα είναι μοντέλο του 2005, αν και πρέπει να πούμε, πως θυμίζει ελάχιστα το αρχικό όχημα. Η οροφή και το παρμπρίζ έχουν κοπεί, οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα «αλά Rolls-Royce», με κρυμμένες χειρολαβές, ενώ για την «άνεση» των επιβατών φροντίζουν τα ελαστικά με το χαμηλό προφίλ, που φορούν οι ζάντες των 22 ιντσών, σε συνδυασμό με την αερανάρτηση.

Φυσικά η εκτεταμένη «περιποίηση» συνεχίζει και στο εσωτερικό, με το δερμάτινο σαλόνι με κόκκινες λεπτομέρειες σε πρώτο φόντο, ενώ φυσικά δεν γινόταν να λείπει ένα ισχυρό ηχοσύστημα. Με τα μηχανικά μέρη, οι δημιουργοί δεν φαίνεται να ασχολήθηκαν τόσο, καθώς η μόνη διαφοροποίηση στον 5κύλινδρο κινητήρα των 3,5 λίτρων, φαίνεται να είναι στην εισαγωγή αέρα.

Σε περίπτωση που σας γυάλισε, το διαφορετικό αυτό αμερικάνικο pick-up, προορίζεται για πώληση σε δημοπρασία τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ η τιμή του υπολογίζεται κάπου στις 75.000 -100.000 δολάρια.

Chevrolet-Colorado-Roadster

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...