Επιστρέφει το Jeep Wagoneer – H ημερομηνία παρουσίασής του

Το μεγάλο comeback θα γίνει παράλληλα με την παρουσίαση του υβριδικού Jeep Wrangler

  • -
  • -

Καθόλα έτοιμο να απομακρύνει την… κουκούλα του είναι το υβριδικό Jeep Wrangler -σας έχει ενημερώσει σχετικά το GOCAR- που θα λανσαριστεί το 2021, με τη Jeep να «κυκλώνει» την τρίτη μέρα του τρέχοντος μήνα (3 Σεπτεμβρίου).

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν διαδικτυακά και θα μεταδοθούν ζωντανά (online). Παράλληλα, όμως, με παρουσίαση του εξηλεκτρισμένου off road, η αμερικανική μάρκα γνωστοποιεί πως στο εν λόγω ψηφιακό event θα σηματοδοτηθεί και η μεγάλη επιστροφή του Wagoneer, ενός premium μοντέλου που έχει χαράξει μια σημαντική τομή στην ιστορία της αμερικανικής αυτοκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ PLUG-IN HYBRID RENEGADE ΚΑΙ COMPASS



Η διαφαινόμενη παρουσίαση του μεγάλου SUV θα πραγματοποιηθεί μετά από 9 χρόνια καθυστερήσεων και teaser φωτογραφιών. O όμιλος FCA, ωστόσο, γνωστοποιεί πως το μεγάλο comeback του μοντέλου θα γίνει το 2021 και θα συνιστά ένα σημαντικό ανταγωνιστή για τα Chevrolet Tahoe, Lincoln Navigator, Range Rover και άλλα οχήματα ελευθέρου χρόνου της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το Jeep Wagoneer του 1991

Μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου η Jeep κρατά καλά κρυμμένο το μοντέλο, κάποιες teaser φωτογραφίες, ωστόσο, καταδεικνύουν πως θα σφύζει από πολυτέλεια. Χαρακτηριστικά είναι τα ιδιαίτερα προηγμένα και πολυτελή υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του και περιλούζουν όλη την επιφάνειά του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...