Έτσι θα είναι οι πράσινες πινακίδες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Μ.Βρετανία

Η Nissan ετοιμάζεται να τις υποδεχθεί

  • -
  • -

Ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα θα φέρουν οι πινακίδες που προορίζονται ειδικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Μ.Βρετανίας.

Η ακριβής ημερομηνία για την εισαγωγή των πράσινων πινακίδων κυκλοφορίας στο Η.Β. δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι αυτές θα διατεθούν εντός του φθινοπώρου.

H Nissan, μια εταιρεία εκ των πρωτοπόρων στην ηλεκτροκίνηση, επηρεάζεται πλήρως από την προσεχή αύξηση των πινακίδων κυκλοφορίας και ως εκ τούτου προσφέρει μια πρόγευση στους οδηγούς.

 VIDEO ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: NISSAN LEAF

Οι πράσινες πινακίδες (σ.σ. εμφανής ο συμβολισμός της επιλογής του χρώματος με αναφορά στο περιβάλλον), θα διευκολύνουν στην αναγνώριση των οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, βοηθώντας τις τοπικές αρχές να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν νέες πολιτικές, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τους οδηγούς  να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στις μετακινήσεις τους.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: H ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ

Επί παραδείγματι, οι οδηγοί θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τοπικές πρωτοβουλίες, όπως φθηνότερο κόστος στάθμευσης  και δωρεάν είσοδος σε ζώνες μηδενικών εκπομπών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...