Αυτό το κεντρομήχανο Honda Civic του 1984, μπορεί να γίνει δικό σου

4 μέρες μένουν έως την λήξη της δημοπρασίας

  • -
  • -

Η τρίτη γενιά του Honda Civic είναι από μόνη της ιστορική, με το διαχρονικό της τετραγωνισμένο αμάξωμα. Τι γίνεται όμως όταν κάτω από το καπό βρίσκεις ένα ντεπόζιτο, ενώ ο κινητήρας είναι τοποθετημένος εκεί που κανονικά θα βλέπαμε τα πίσω καθίσματα; Έχεις ένα μοναδικό κεντρομήχανο Civic με κίνηση στους πίσω τροχούς, το οποίο τώρα μπορεί να γίνει δικό σου, καθώς διατίθεται σε δημοπρασία.

mid-engine-1984-honda-civic-6

Πρόκειται για μία μετατροπή του Andy Barcheck από την Ουάσιγκτον, η οποία ξεκίνησε το 1987 και ολοκληρώθηκε το 1992. Από τότε το αυτοκίνητο άλλαξε αρκετούς ιδιοκτήτες και τώρα είναι για άλλη μια φορά διαθέσιμο προς αγορά.

Χρησιμοποιεί ένα V6 Acura κινητήρα 3,2 λίτρων, ο οποίος είναι τοποθετημένος πάνω σε ένα τροποποιημένο πίσω υποπλαίσιο και συνδέεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να πάρετε μέρος στην δημοπρασία, της οποίας η τιμή βρίσκεται, την στιγμή που γράφουμε το κείμενο, στα 35.250 δολάρια (30.000 ευρώ), ενώ απομένουν μόλις 4 ημέρες μέχρι την λήξη, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε.

mid-engine-1984-honda-civic-7

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...