Lio Messi: Νέα ομάδα, νέο γκαράζ για τα αμέτρητα hypercars του

Δείτε την απαστράπτουσα συλλογή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή παγκοσμίως

  • -
  • -

“Λευκό μαντήλι” φαίνεται πως κουνάει ο Lionel Messi στον κολοσσιαίο οργανισμό της Μπαρτσελόνα, μιας και οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο πως απαίτησε την έξοδό του από τον σύλλογο με τον οποίο ανδρώθηκε και έζησε μοναδικές στιγμές.

Εφόσον, βέβαια, επιβεβαιωθούν οι οργιάζουσες φήμες, θα ανοίξει ο “Ασκός του Αιόλου”. Αυτό διότι, πέρα από τις εκ βάθρων ανακατατάξεις στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου, ο Messi θα χρειαστεί να ξεχάσει τον τρόπο ζωής που ακολουθούσε από την παιδική του ηλικία στη Βαρκελώνη και να προσαρμοστεί σε μια νέα τάξη πραγμάτων.

Νέα χώρα, νέο σπίτι και…. νέο γκαράζ για την απαστράπτουσα συλλογή του εκτιμώμενης αξίας 3,5 εκ. ευρώ με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, η οποία μέχρι πρότινος έβλεπε κυρίως τον… καταλονικό ήλιο.

Ο λόγος για μία Pagani Zonda του 1999 η οποία κοστολογείται γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ, δύο Maserati GranTurismo, ένα Audi R8 V10, ένα Dodge Charger SRT8, μία Cadillac Escalade και ένα Range Rover Vogue.

Κουραστήκατε; Υπομονή επειδή η μακροσκελής λίστα δεν τελειώνει εδώ. Πέρα από τα ανωτέρω μοντέλα φαίνεται πως τρέφει αδυναμία και στις Ferrari, όπως αποδεικνύεται από την κατοχή μιας F430 Spider και μιας 335 S Scaglietti Spider.

Άντε, λοιπόν, να βρίσκεις σπίτι με γκαράζ που θα χωρέσει όλα αυτά τα διαμάντια…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...