Ford Transit Custom Nugget Plus: Το van που θα σε στηρίξει σε όλες σου τις εξορμήσεις

Με δικιές του δεξαμενές για παροχή νερού

  • -
  • -

Η Ford, σε συνεργασία με την τους ειδικούς της Westfalia, παρουσίασε το Transit Custom Nugget Plus. Και όχι, πριν πάει ο νους σας στα κοτόπουλα, δεν έχει καμία σχέση με την ομώνυμη λιχουδιά! Πρόκειται για μία ειδική έκδοση του διάσημου van, αφιερωμένη στους φίλους του camping.

2021-Ford-Transit-Nugget-Plus-2

Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει μία πολύ πρακτική πτυσσόμενη οροφή, χαρίζοντας ευρυχωρία στους επιβάτες όταν την χρειαστούν, χωρίς το όχημα να γίνεται «δύσκολο» στην χρήση του στο δρόμο, λόγω μίας μόνιμης ψηλής οροφής, που πιθανό να βρει εμπόδια.

Παράλληλα, εκτός της ευχρηστίας που προσφέρει στο van, η πτυσσόμενη οροφή, βοηθά στην μείωση της κατανάλωσης χάρη στην μικρότερη αντίσταση στον αέρα, ενώ μειώνονται και τα κόστη σε ακτοπλοϊκά και διόδια, μιας και πιάνεται ως μικρότερου μεγέθους όχημα, σε σχέση με ένα κανονικό τροχόσπιτο!

2021-Ford-Transit-Nugget-Plus

Στο εσωτερικό με διαθέσιμο ύψος 2,4 (!) μέτρα, βρίσκουμε όλες τις ανέσεις, με ενσωματωμένη τουαλέτα, διπλό κρεβάτι, κουζίνα, καθώς και νιπτήρα. Μάλιστα, υπάρχουν και 2 δεξαμενές νερού χωρητικότητας 42 λίτρων, η κάθε μία, ενώ το van εξοπλίζεται με FordPass Connect modem, που χαρίζει internet υψηλής ταχύτητας.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε ένα ντίζελ κινητήρα 2 λίτρων, τεχνολογίας EcoBlue, με απόδοση 130 και 185 ίππους. Φυσικά, το όχημα είναι εφοδιασμένο με πληθώρα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

 2021-Ford-Transit-Nugget-Plus

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...