Ένα muscle car που 'πετάει' φλόγες το Batmobile του Robert Pattinson (Video)

Στο trailer της νέας ταινίας "The Batman" παίρνουμε μια πρόγευση για το όχημα που θα χτενίζει τους δρόμους της Gotham City

  • -
  • -

Μεγάλη είναι η προσμονή που δημιούργησε η δημοσίευση του πρώτου trailer για τη νέα ταινία “The Batman”, με πρωταγωνιστή τον 34χρονο ηθοποιό Robert Pattinson.

Και ενώ η συντριπτική πλειονότητα των σινεφίλ περιστρέφεται γύρω από το ερώτημα «θα είναι η κορυφαία ταινία Batman;», τη σκέψη των φίλων του αυτοκινήτου ίσως να μονοπωλεί το νέο “Batmobile”.

Ποιο, λοιπόν, θα είναι αυτό;

Όπως είναι καταφανές στο trailer, το νέο όχημα δεν θα θυμίζει σε τίποτα το “Tumbler” από τον «Σκοτεινό Ιππότη» (“Dark Night”), ενώ μηδενικές είναι οι αναφορές και στο όχημα από την ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Στον αντίποδα, το νέο Batmobile προβάλλει ως ένα κλασικό αμερικανικό muscle car, το οποίο εκπέμπει μια vintage διάθεση, αλλά και... φλόγες.

Επιπροσθέτως, «χτενίζοντας» τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί πριν λίγους μήνες, παρατηρούμε πως πρόκειται για ένα κεντρομήχανο όχημα το οποίο «φορά» είτε έναν V10 είτε έναν V12 κινητήρα.

Σημειώνεται πως η πρώτη προβολή της νέας ταινίας “The Batman” είναι προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου του 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...