Νέο Subaru Levorg Wagon: Ίσως και μια πρώτη γεύση από το design του νέου WRX

Σε trim STi Sport μπορεί να μας δίνει μία ιδέα από τα επερχόμενα WRX και WRX STi

  • -
  • -

Την δεύτερη γενιά του Levorg παρουσίασε η Subaru! Πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο, παρά τις ομοιότητες στην εξωτερική εμφάνιση με το προηγούμενο. Χρησιμοποιεί ένα νέο 4κύλινδρο turbo boxer κινητήρα 1,8 λίτρων, απόδοσης 180 ίππων και 300 Nm ροπής.

Με 20 χιλιοστά μακρύτερο μεταξόνιο και 65 χιλιοστά συνολικά μακρύτερο αμάξωμα, φυσιολογικά διαθέτει πιο άνετο εσωτερικό σε σχέση με τον προκάτοχο του, ενώ παράλληλα, αποδεικνύεται και αρκετά πολυτελές, καθώς φαίνεται να εξοπλίζεται με οθόνη 11,6 ιντσών για το infotainment και μία οθόνη 12,3 ιντσών για τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.
STI LOGO

Δεν γίνεται όμως να μην αναφερθούμε στο γεγονός, πως η άφιξη του Levorg είναι ιδιαίτερα σημαντική, μιας και σχετίζεται πολύ στενά, με τα ανερχόμενα WRX και WRX STi. Είναι αρκετά πιθανό, τα πολυαναμενόμενα μοντέλα επιδόσεων να υιοθετούν μεγάλο μέρος του design του Levorg, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η SUBARU ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ WRX ΚΑΙ WRX STI

Ακόμα δεν έχουμε κάποια πληροφορία ως προς το τι κινητήρες θα χρησιμοποιούν τα νέα μοντέλα, εκτός από την φήμη για απόδοση τουλάχιστον 400 ίππων και 490 Nm ροπής από το STi. Το ίδιο ισχύει και για το κιβώτιο που θα χρησιμοποιούν, μιας και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, εκτός της φήμης που θέλει το STi να εξοπλίζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ στο απλό WRX, μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, μεταξύ χειροκίνητου και CVT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...