Η Subaru εξελίσσει τα νέα WRX και WRX STI

Το πλάνο των μελλοντικών μοντέλων της Subaru διέρρευσε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας την εξέλιξη νεότερης γενιάς για τα WRX, WRX STi, αλλά και του νέου BRZ

  • -
  • -

Στο διαδίκτυο διέρρευσε το στρατηγικό πλάνο της Subaru, αναφορικά με τα μοντέλα που σχεδιάζει να παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρεία στο άμεσο μέλλον. Τα χαρμόσυνα νέα για τους φίλους της αυτοκίνησης, είναι ότι η Subaru έχει δρομολογήσει την ανανέωση των σπορ μοντέλων της, περιλαμβάνοντας σε αυτά το εικονικό WRX, αλλά και την έκδοση STi, όπως και τη νεότερη γενιά του BRZ. Όπως είναι λογικό, το κουπέ μοντέλο της Subaru θα είναι ξανά αποτέλεσμα συνεργασίας με την Toyota και θα παρουσιαστεί μαζί με τη νεότερη γενιά της GR86. Το νέο BRZ θα λανσαριστεί νωρίτερα, κάτι που αναμένεται να συμβεί την άνοιξη του 2021.



Αργότερα την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί και το ολοκαίνουργιο WRX, το οποίο αναμένεται να έχει διαφοροποιημένη σχεδίαση, ενώ τα μηχανικά μέρη θα έχουν εξελιχθεί αποκλειστικά για αυτό. Μάλιστα, αναμένεται να αποτελεί μοναδικό μοντέλο και όχι μέρος της γκάμας του Impreza! Όπως και οι πρόγονοι του, είναι δεδομένο ότι το νέο WRX θα διαθέτει τούρμπο και σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς.

Δώδεκα μήνες αργότερα, η Subaru θα λανσάρει και την έκδοση STi, το οποίο θα μοιράζεται αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με το WRX, αν και θα είναι δεδομένα ισχυρότερο. Οι φήμες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να κάνει χρήση υβριδικής τεχνολογίας, με την ισχύ του να αγγίζει τους 400 ίππους. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ίδια με αυτή στην οποία βασίστηκε το Levorg, αλλά φυσικά με διαφοροποιημένη σχεδίαση του αμαξώματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...