Πυρετός ασφαλτοστρώσεων στην Αθήνα!

Εκμεταλλευόμενος τις καλοκαιρινές διακοπές των Αθηναίων, ο Δήμος Αθηνών στοχεύει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να έχουν ασφαλτοστρωθεί περισσότερα από 65.000 τ.μ. του οδικού δικτύου της πόλης

  • -
  • -

Ο Δήμος Αθηναίων εκμεταλλεύεται τις καλοκαιρινές διακοπές και την απουσία της πλειονότητας των κατοίκων της Αθήνας για να ασφαλτοστρώσει μεγάλος μέρος των δρόμων της πόλης. Τον Αύγουστο έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος έργων στο οδικό δίκτυο, με στόχο έως την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη να έχει τοποθετηθεί ένα άσφαλτος σε 65.000 τετραγωνικά μέτρα κεντρικών, αλλά και μικρότερων δρόμοων με χαμηλότερο κυκλοφοριακό φόρτο.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις οδούς: Μεταγένους, Βίωνος, Περάμου, Αρκαδίας, Ηπείρου, Νωνάκριδος, Μικράς Ασίας, Παπαδιαμαντοπούλου, Καποδιστρίου και Ευελπίδων (κάθοδος). Σειρά στο εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων έχουν οι οδοί: Ευελπίδων (άνοδος), Γκύζη, Ιουλιανού, Βελβενδού, Γιαννιτσών, Κερκύρας και Βας. Γεωργίου Β’ (από Βας. Κωνσταντίνου – Ηρώδου Αττικού).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Αθηναίων, από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά ασφαλτοστρώσεις σε 108 οδούς συνολικής επιφάνειας 190.000 τ.μ. και στις επτά Δημοτικές κοινότητες της Αθήνας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...