Έρχεται Mercedes-AMG S63e με πάνω από 800 ίππους

Το υπερπολυτελές όχημα θα είναι ικανό να εκτελέσει το σπριντ των 0-100 km/h σε κάτω από 3,5 δευτερόλεπτα

  • -
  • -

Με την παρουσίαση της νέας Mercedes-Benz S-Class να έχει προγραμματιστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου, καταφθάνουν νέα  για την κορυφαία έκδοση της γκάμας, η οποία μάλιστα θα εξηλεκτριστεί!

Με ονομασία S63e AMG, η νέα S-Class θα εξοπλίζεται με τον 4λιτρο twin-turbo V8 που έχουμε δει και στην E63 S με απόδοση 610 ίππους, με την διαφορά όμως πως στην προκειμένη περίπτωση θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα 205 ίππων, που θα συνδέεται με τους πίσω τροχούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε μία συνολική ισχύ που θα ξεπερνά τους 800 ίππους, δίνοντας την δυνατότητα στην S63e να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 3,5 sec. Εξωφρενικό επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος, αλλά και το χαρακτήρα του συγκεκριμένου οχήματος.

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ KAI ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ;


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που να προδίδει την ύπαρξη μοντέλου S63, το οποίο δεν θα εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ ο V12 που έχουμε δει σε παλαιότερα μοντέλα προορίζεται για το ακόμα πιο πολυτελές Maybach S650.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΕΤΩΠΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ S-CLASS


Άλλες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο που έχουν επιβεβαιωθεί προσφάτως από την Mercedes-Benz περιλαμβάνουν: Τετραδιεύθυνση που θα μειώνει τον κύκλο στροφής του πελώριου αυτού μοντέλου σε κάτω από 11 μέτρα, ενώ επίσης θα υπάρχει Active Parking Assist με κάμερα 360 μοιρών.
Mercedes-S63e-AMG-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...