Ανακαλύψτε την Ελλάδα και τους θησαυρούς της

Η Νέα Οδός μας προτείνει αξιοθέατα που μπορούμε να επισκεφθούμε, ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητό μας

  • -
  • -

Στη δημιουργία και παρουσίαση του πολιτιστικού «χάρτη» των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός, προχώρησε η εταιρεία. Πρόκειται για ένα microsite που περιλαμβάνει 200 αξιοθέατα, οργανωμένα σε 20 διαδρομές και 538 ιστορίες για τον πλούτο κάθε περιοχής που διασχίζουν η Ιόνια Οδός και το τμήμα Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση Αττικής έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας.

Πέραν των ιστοριών και του πλούσιο φωτογραφικού υλικού, παρουσιάζει και αρχεία ήχου ιστορίες, έθιμα, παραδόσεις και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΔΩ

Οι Διαδρομές υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα και αφορά στη δημιουργία και παρουσίαση του πολιτιστικού «χάρτη» των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο, φιλικό προς τον επισκέπτη και πλήρως προσαρμόσιμο σε κινητά & συσκευές tablet,  δίγλωσσο (ελληνικά και αγγλικά) microsite που περιλαμβάνει 200 αξιοθέατα, οργανωμένα σε 20 διαδρομές και  538 ιστορίες γεμάτες κρυμμένα μυστικά, μύθους και παραδόσεις της κάθε περιοχής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...