Jeep Wrangler: Η φαντασίωση των surfers (video)

Η μάρκα κάνει σημαντικές προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος

  • -
  • -

Με δεσμούς ομφάλιου λώρου είναι συνδεδεμένο το Jeep Wranger με την περιπέτεια. Ειδικά, το καλοκαίρι το εμβληματικό off road μοντέλο της μάρκας γίνεται… φαντασίωση πολλών κατασκηνωτών αλλά και φίλων των extreme sports, όπως είναι το surf.

Αφουγκραζόμενη το κύμα λατρείας που δέχεται το Wranger, η Jeep προσκάλεσε τον 30χρονο λάτρη της περιπέτειας Nick Pescetto ώστε να δαμάσουν… κάποια άλλα κύματα, και συγκεκριμένα αυτά του ποταμού Eisback που περνά κοντά από το κέντρο του Βερολίνου.

Παρέα με το Jeep Wrangler θα αντιμετωπίσουν τα αγριεμένα νερά του ποταμού, ενώ τα αδέρφια Julian και Alina Froschmeier πήγαν την πρόκληση ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας surf στον ποταμό τη νύχτα!

Σημειώνεται πως η Jeep διενεργεί σημαντικές προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος, και στο πλαίσιο αυτό έχει χρίσει πρεσβευτή της τον γνωστό surfer Filipe Toledo.

Υπενθυμίζουμε πως στα τέλη του 2020 το καθαρόαιμο off road μοντέλο θα γίνει υβριδικό. Θα φέρει το σήμα “4xe” το οποίο θα  συνοδεύει όλα τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα της Jeep, συνδυάζοντας έτσι την τετρακίνηση με την ηλεκτροκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΑ RENEGADE KAI COMPASS ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου απεικονίζεται ο Filipe Toledo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...