Πώς συμπεριφέρεται η BMW 2 Gran Coupe στο Τεστ Αποφυγής Ταράνδου; (video)

Κατέγραψε καλύτερη βαθμολογία από τη Mercedes-Benz CLA 200;

  • -
  • -

Μόλις λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που εκκίνησε η εμπορική διαδρομή της BMW 2 Gran Coupe, γεγονός που καθιστά την οδηγική της συμπεριφορά… εν μέρει άγνωστη.

Η ανεπάρκεια πληροφοριών “ιντρίγκαρε” την ειδική ομάδα του ισπανικού “KM77” το οποίο δραστηριοποιείται στη διενέργεια των λεγόμενων Τεστ Αποφυγής Ταράνδου σε μια πληθώρα μοντέλων.

Ως εκ τούτου επιστράτευσε το τετράθυρο μοντέλο και συγκεκριμένα την τετρακίνητη ΒΜW M235i xDrive Gran Coupe εξετάζοντας τις επιδόσεις της στους απότομους ελιγμούς, τοποθετώντας στο οδόστρωμα δεκάδες κώνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ 2 SERIES GRAN COUPE

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στο βίντεο, η BMW 2 Gran Coupe δεν «αρίστευσε» μιας και η αποφυγή των κώνων σε ταχύτητα 78 km/h δεν κύλησε… αναίμακτα. Στον αντίποδα, προκειμένου να μείνουν οι κώνοι ανέπαφοι, το μοντέλο έπρεπε να περιορίσει την ταχύτητά του στα 68 km/h.

Όπως αποσαφηνίζει η ιστοσελίδα Carscoops, η 2 Series Gran Coupe συγκέντρωσε την ίδια βαθμολογία με το νέο Suzuki Jimny (σ.σ. 68/km), ενώ στην άτυπη κόντρα με τη Mercedes-Benz CLA 200 (66km/h) βγαίνει… κερδισμένη.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΑ ΤΟΥΟΤΑ SUPRA ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...