Το ηλεκτρικό Fiat 500 εγκαινιάζει τη νέα γέφυρα στη Γένοβα

Το 100% ηλεκτρικό «500ράκι» ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας για μια φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση

  • -
  • -

Ένα σημαντικό έργο με ιδιαίτερο συμβολισμό για την Ιταλία, εγκαινίασε το νέο ηλεκτρικό Fiat 500. Ο λόγος για τη νέα γέφυρα San Giorgio στη Γένοβα, η οποία αντικατέστησε τη γέφυρα Porte Morandi, η οποία κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, προκαλώντας το θάνατο 43 ανθρώπων.

Το νέο 500, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, διέσχισε την μήκους 1.067 μέτρων γέφυρα, πριν αυτή δοθεί στην κυκλοφορία.

 Η εικόνα του Fiat 500 “la Prima” cabrio να φέρει τις σημαίες της Ιταλίας και του Δήμου της Γένοβας περνώντας πάνω από τη γέφυρα αποτελεί ένα σύμβολο της δύναμης που γεννά η συνεργασία των ανθρώπων με στόχο τη δημιουργία νέων δρόμων προς το μέλλον.

Όπως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο ενσαρκώνει το όραμα της Fiat για μια φιλικής προς το περιβάλλον αυτοκίνηση, έτσι και η νέα γέφυρα πάνω από τον ποταμό Polcevera αντιπροσωπεύει μια κορυφαία έκφραση της αρχιτεκτονικής, η οποία δημιούργησε ένα νέα σύμβολο για τη Γένοβα.

Τη γέφυρα San Giorgio σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Renzo Piano, ενώ για την κατασκευή της απαιτήθηκαν μόλις 596 ημέρες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...