Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Εύβοια (Updated)

Πώς θα μετακινηθείτε από την Εύβοια στην Ηπειρωτική Ελλάδα

  • -
  • -

Μετ΄ εμποδίων διεξάγεται και σήμερα, Τρίτη 11/8 η μετακίνηση  από τη Βόρεια στη Νότια Εύβοια και αντίστροφα, λόγω των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσε λίγα 24ωρα πριν η κακοκαιρία "Θάλεια".

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ,  έγινε... μερική άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων, στο ύψος της γέφυρας Βασιλικού Χαλκίδας,  με την κίνηση να διεξάγεται εκ περιτροπής, στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως η διακοπή κυκλοφορίας στις Επαρχιακές Οδούς Φύλλων – Χαλκίδας & Αφρατίου – Χαλκίδας, λόγω κατάρρευσης των γεφυρών Φύλλων & Αφρατίου, αντίστοιχα, είναι ακόμα σε ισχύ.

Όπως μας ενημέρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, η μετακίνηση μπορεί να γίνει και ακτοπλοϊκώς, Προς/Από Ωρωπό – Ερέτρια, με τις ανταποκρίσεις να είναι καθημερινές και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πώς θα μετακινηθείτε από την Εύβοια στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Από την Κυριακή 9 Αυγούστου, όσοι είναι στη Βόρεια Εύβοια εξυπηρετούνται μέσω της πορθμειακής γραμμής Αιδηψός-Αρκίτσα. Όσοι είναι, τέλος, στο νότιο τμήμα του νησιού, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις συνδέσεις Νέα Στύρα - Αγία Μαρίνα και Μαρμάρι – Ραφήνα.


Πηγή φωτογραφίας: evima.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...