FCA: Επιταχύνει για την προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων

Επιπλέον ώθηση στον όμιλο προσφέρει η συμμετοχή της σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα

  • -
  • -

Εντατικές προσπάθειες για την προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και ενός συστήματος «έξυπνης» αυτοκίνησης διενεργεί o όμιλος Fiat Chrysler Automobiles.

Στο πλαίσιο αυτό, επιλέχθηκε να συμμετέχει – μαζί με τις εταιρείες Cisco και Iren - στο πρόγραμμα Smart Mobility Corporate Club (SMCC), το οποίο φέρει την υπογραφη του οργανισμού Intesa Sanpaolo Group, ο οποίος ειδικεύεται σε καινοτόμα προγράμματα σε ποικίλους τομείς της βιομηχανίας.

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΑ JEEP RENEGADE KAI COMPASS - ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Στην Fiat Chrysler Automobiles, η καινοτομία αποτελεί βασικό στοιχείο της λειτουργίας μας και η συμμετοχή στο Smart Mobility Corporate Club θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα πρωτοποριακά προγράμματα σε συνεργασία με τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο. Παράλληλα η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες από άλλους τομείς της βιομηχανίας,  θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας και να αναλάβουμε ακόμα πιο φιλόδοξα προγράμματα που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας, αλλά και συνολικά του φυσικού περιβάλλοντος, ειδικά στα αστικά κέντρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Roberto Di Stefano, Επικεφαλής του τμήματος eMobility της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FIAT 500 HYBRID

Μέσω του SMCC, o FCA θα αποκτήσει πρόσβαση σε μια τεράστια βάση πληροφοριών και στοιχείων που θα αφορούν στην τεχνολογία της έξυπνης αυτοκίνησης, σημαντικό κομμάτι τις οποίας είναι ο εξηλεκτρισμός του στόλου των οχημάτων.

Σημειώνεται πως η εν λόγω νέα πρωτοβουλία είναι απότοκο της στρατηγικής συνεργασίας του Intesa Sanpaolo Innovation Center με το CRT Foundation – Techstars, έναν αμερικανικό οργανισμό που ειδικεύεται στην ενίσχυση καινοτόμων ιδεών και ο οποίος επέλεξε το Τορίνο για τη δημιουργία της ευρωπαϊκής του βάσης για την ανάπτυξη της έξυπνης αυτοκίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...