Η απόλυτη παρακμή: Μοναδικές Ferrari ήταν παρατημένες επί 10 χρόνια σε χωράφι

Τα μοντέλα αφέθηκαν στη μοίρα τους, όταν ο ιδιοκτήτης τους διαγνώσθηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας

  • -
  • -

Την απόλυτη… παρακμή «βίωσε» μια συλλογή από Ferrari στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, μιας και ήταν επί μια δεκαετία παρατημένη σε χωράφι.

Εκεί βρέθηκαν όταν ο κάτοχος των hypercar, ο οποίος επρόκειτο για έναν επιφανή δικηγόρο, αδυνατούσε να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο στην εταιρεία στην οποία είχε αναθέσει τη φύλαξη των μοντέλων, μετά τη διάγνωσή του μ’ ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το 2011.

Η συνεχής επιδείνωση της κατάστασής του επέφερε την αδυναμία του για εκπλήρωση των υποχρεώσεών του και ως εκ τούτου οι Ferrari αφέθηκαν στη… μοίρα τους. Τα σημάδια που άφησε ο χρόνος, αλλά και οι καιρικές συνθήκες είναι εμφανή τόσο στο αμάξωμα των μοντέλων όσο και στο εσωτερικό τους.

Ο ιδιοκτήτης των εν λόγω οχημάτων, έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα «εξωτικά» αυτοκίνητα, με τη συλλογή του να στελεχώνεται, μεταξύ άλλων, από μοντέλα Lotus, Lamborghini και Porsche.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΛΕΜΜΕΝΗ FERRARI MONDIAL EKANE 26 XΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο επιφανής δικηγόρος γρήγορα ανέπτυξε συμπάθεια για τις Ferrari προχωρώντας στην απόκτηση  μιας 3008 Quattrovalvole, μιας Testarossa, μίας 400i τουλάχιστον τριών 348, δύο 328, καθώς και μερικών Ferrari Mondials.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα, η οικογένεια του δικηγόρου κατέλαβε μεγάλες προσπάθειες για την πληρωμή του εκκρεμών υποχρεώσεων του άντρα απέναντι στην εταιρεία.

Κατόπιν επίμονου αγώνα κατάφερε να αποκτήσει την κυριότητα των περισσότερων μοντέλων, ενώ χάρη στον Paul Cox, ο οποίος οργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ Ferrari στο Χιούστον, τα οχήματα θα επισκευαστούν και στη συνέχεια θα μπουν σε καθεστώς πώλησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...