Η Audi εγκαθιστά 38 ταχυφορτιστές στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου

Δίνει μάλιστα την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν σε ζωντανό χρόνο την καλοκαιρινή προετοιμασία των «αστέρων» του συλλόγου

  • -
  • -

Στο στάδιο της υλοποίησης του μεγαλόπνοου σχεδίου τους για την εγκατάσταση 38 ταχυφορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου, προχωρούν από κοινού οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού μεγαθηρίου σε συνεργασία με την Audi.

Η έναρξη των εργασιών έγινε αφότου έδωσαν το «πράσινο φως» 2 μεγάλες δόξες του παρελθόντος της βαυαρικής ομάδας Karl-Heinz Rummenigge και ο Oliver Kahn, Πρόεδρος και Μέλος αντίστοιχα της Εκτελεστικής Επιτροπής της FC Bayern München, μαζί με την Hildegard Wortmann, Μέλος του Δ.Σ. της Audi.

Οι ταχυφορτιστές, τελευταίας τεχνολογίας και ισχύος έως και 150 kW, θα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα Audi e-tron στο τέλος του καλοκαιριού, ακριβώς στην ώρα για την έναρξη της επόμενης σεζόν της Bundesliga. Στις αρχές του επόμενου έτους, αντίστοιχη υποδομή θα δημιουργηθεί και στο Allianz Arena, το γήπεδο του συλλόγου στο Μόναχο, με σημεία φόρτισης διαθέσιμα και για τους οπαδούς και τους επισκέπτες του γηπέδου.

Πέρα από την τοποθέτηση των ταχυφορτιστών οι δύο εταίροι συνεργάζονται σε ένα ακόμα «πρότζεκτ». Μέσω του “Audi Digital Summer Tour” οι φίλοι της γερμανικής ομάδας μπορούν να παρακολουθήσουν σε ζωντανό χρόνο την καλοκαιρινή προετοιμασία της, η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες.

Μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες, ο σύλλογος και τα αστέρια του ζωντανεύουν για τους φίλους της ομάδας, παρέχοντας την ευκαιρία για αλληλεπίδραση, συμπεριλαμβανομένων υπογραφών αυτόγραφων από τους παίκτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...