Καταφτάνουν εκτάκτως νέα Ford Raptors στην Ελλάδα λόγω αυξημένης ζήτησης!

Θυμηθείτε την τιμή της «πολεμικής μηχανής»

  • -
  • -

Δεδομένου ότι οι παραγγελίες του Ranger Raptor το πρώτο εξάμηνο του 2020 έχουν ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019, η ελληνική αντιπροσωπεία της μπλε οβάλ μάρκας  κατάφερε να εξασφαλίσει για την ελληνική αγορά αυξημένο αριθμό διαθέσιμων οχημάτων.

Οι νέες αφίξεις αναμένεται να μειώσουν στο μισό το χρόνο παράδοσης μέχρι το τέλος της χρονιάς που διανύουμε, δίνοντας τέλος στην μεγάλη αναμονή των πελατών για την απόκτηση της “off-road μηχανής”.

Το εμβληματικό pick-up μοντέλο, το οποίο συνιστά το επιστέγασμα της συνεργασίας της αμερικανικής μάρκας με την Ford Performance, διατίθεται με τον ντιζελοκινητήρα 2.0L Ecoblue (210 ίπποι και 500 Nm), πλαισιωμένο με το αυτόματο 10ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, το ενισχυμένο σασί, οι «αγωνιστικές» αναρτήσεις FOX με σπειροειδή ελατήρια εμπρός και πίσω και έκκεντρα τοποθετημένα αμορτισέρ, τα οποία διαθέτουν σύστημα Position Sensitive Damping,  το εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja), καθώς και το πολυτελές εσωτερικό με δέρμα και σπορ καθίσματα Raptor.

Υπενθυμίζεται πως το «αγωνιστικό pick up» διατίθεται στην ελληνική αγορά στα 55.802 ευρώ σε γκρι χρώμα, ενώ αν το επιλέξετε σε μπλε ή μαύρο, η τιμή αντιστοιχεί σε 56.100.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FORD RANGER RAPTOR

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...