Kia XCeed βενζίνη ή diesel 48V hybrid - Τι ψηφίσατε

Ο νικητής δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση

  • -
  • -

To κατεστημένο της κατηγορίας των C-SUV τάραξε η Kia με το λανσάρισμα του Kia XCeed, το οποίο “παντρεύει” τον coupe χαρακτήρα και την πρωτοποριακή τεχνολογία με τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα οχήματα ελευθέρου χρόνου.
Το κομψοτέχνημα της μάρκας προσφέρεται σε μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης έως 204 ίππους και πετρελαίου σε συνδυασμό με υβριδική τεχνολογία 48V. Οι επιλογές είναι πολλές και μοιραία υπάρχει το δίλλημα: βενζίνη ή diesel. Το GOCAR το πήγε ακόμη πιο μακριά και έφερε σε αντιπαράθεση το XCeed με τον 1.4 turbo βενζίνης 140 ίππων και το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Platinum, με το μοντέλο με τον 1.6 diesel 115 ίππων, με υβριδική τεχνολογία 48V και την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Premium, προσκαλώντας στη συνέχεια εσάς να επιλέξετε το κινητήριο σύνολο που πιστεύετε πως θα «κούμπωνε» καλύτερα με το αμάξωμα του SUV και τις ανάγκες σας. Η απάντηση που πήραμε ήταν εμφατική, με το 66 % να δείχνει σαφής προτίμηση στον 1.6 diesel των 115 ίππων με υβριδική τεχνολογία 48V στην έκδοση Premium.

Tα αποτελέσματα αναλυτικά*
1.
    Kia XCeed 1.6 πετρέλαιο 115 PS Premium 48V Hybrid     66 %
2.    Kia XCeed 1.4 turbo βενζίνης 140 PS Platinum     34 %
*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ TO ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...