Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις του ηλεκτρικού Volkswagen ID.3

Με την κρατική επιδότηση η τιμή του υπολογίζεται ότι θα «πέσει» κατά τουλάχιστον 4.790 ευρώ

  • -
  • -

Διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα είναι το ID.3, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της  Volkswagen.

Η τιμή εκκίνησης αντιστοιχεί σε 39.600 ευρώ και αφορά την έκδοση με το ηλεκτρικό μοτέρ των 204 ίππων, την μεσαία μπαταρία των 58kWh και το επίπεδο εξοπλισμού 1st Edition. Στο ανωτέρω ποσό δεν συνυπολογίζεται το προβλεπόμενο ποσό κρατικής επιδότησης, το οποίο για τη συγκεκριμένη έκδοση κυμαίνεται από 4.790 έως 5.999 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ VOLKSWAGEN ID.3

H Volkswagen, μάλιστα, προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στους ενδιαφερόμενους παραχωρώντας ως δώρο σε όσους το παραγγείλουν έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έναν οικιακό φορτιστή (Wallbox) ισχύος 11 kW, με μηδενικό κόστος εγκατάστασης.

To μηδενικών ρύπων μοντέλο, το οποίο βασίζεται στην αποκλειστική για ηλεκτρικά αυτοκίνητα πλατφόρμα ΜΕΒ, διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας:

Η βασική διαθέτει ωφέλιμη ενέργεια 45 kWh και προσφέρει αυτονομία 330 km, σύμφωνα, με τον WLTP. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 126 ή 150 ίππους.

Η μεσαία μπαταρία προσφέρει ωφέλιμη ενέργεια 58 kWh, με την αυτονομία να αντιστοιχεί σε 420 km (κατά WLTP), ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ παράγει ισχύ 146 ή 204 ίππους.

Τέλος, υπάρχει και η μεγαλύτερη μπαταρία η οποία διαθέτει ωφέλιμη ενέργεια 77 kWh, προσφέροντας αυτονομία έως 550 km (κατά WLTP), με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει ισχύ 204 άλογα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...