Εξιταρισμένος ο Αζάρ στο τιμόνι του Nissan Leaf Nismo RC (video)

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δοκίμασε τα ηλεκτρικά της ιαπωνικής μάρκας

  • -
  • -

Ο "αστέρας" της Ρεάλ Μαδρίτης, Eden Hazard, φημίζεται για την ταχύτητά του πάνω στο χορτάρι. Πώς τα πάει, όμως, πίσω από το τιμόνι;

Ο Βέλγος διεθνής, ο οποίος είναι παγκόσμιος πρεσβευτής της Nissan, απάντησε θετικά στην πρόσκληση-πρόκληση της μάρκας και έδωσε το «παρών» στην πίστα Jarama της Ισπανίας. Αποστολή του ήταν να οδηγήσει τα αμιγώς ηλεκτρικά υψηλών επιδόσεων του ιαπωνικού κατασκευαστή, έχοντας στο πλευρό του τον οδηγό της Nissan Formula E, Rowland.

Για να μετακινηθεί στον τόπο συνάντησης που είχε ορίσει με τον 27χρονο Βρετανό οδηγό, ο Hazard επέλεξε το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf e+ το οποίο παρέλαβε από αντιπροσωπεία της Μαδρίτης. Βέβαια, το φιλικό προς το περιβάλλον best seller της φίρμας δεν ήταν το μοναδικό όχημα που απόλαυσε ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου, μιας και σειρά πήρε το σκληροπυρηνικό Leaf Nismo RC, το οποίο επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

AYTO EINAI TO NISSAN LEAF NISMO RC

«Γνώριζα πως τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα διασκεδαστικά κατά την οδήγησή τους, αλλά… wow αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική. Διασκέδασα ιδιαίτερα που οδήγησα το αγωνιστικό Leaf Nismo RC. Αγαπώ τα αυτοκίνητα επιδόσεων, και η επιτάχυνση του οχήματος ήταν πραγματικά απίστευτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hazard, αδυνατώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...