Αναβαθμίζει τις After Sales υπηρεσίες της η Skoda

Στόχος μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου

  • -
  • -
Αναβαθμίζει τις After Sales υπηρεσίες της η Skoda
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Skoda προσαρμόζει τις υπηρεσίες της για να έχουν οι πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ακόμα και στον καιρό του κορονοϊού. Ειδικότερα, λανσάρει κάποιες νέες υπηρεσίες, που εντάσσονται στο πρόγραμμα SKODA ONE, το οποίο έχει σχεδιαστεί για κάθε υποψήφιο πελάτη αλλά και κάθε κάτοχο μοντέλου SKODA που θέλει πάντα περισσότερα.

Τρεις είναι νέες, καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν ως εξής:

Pick-up & Delivery: Η παραλαβή για το service και η επιστροφή-παράδοση του οχήματος γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.

Online Service: Εφόσον προκύψουν κάποιες επιπλέον εργασίες με κάποιο extra κόστος κατά τον έλεγχο στο συνεργείο, τότε ο πελάτης λαμβάνει SMS και online ενημέρωση.

Clean Plus: Καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα - τακάκια και δισκόπλακες - και χειρόφρενο).
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SKODA SCALA G-TEC ΕΔΩ

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στο σύνδεσμο https://www.skoda.gr/owners/new-innovative-services-skoda

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...