Κινηματογραφική καταδίωξη Ford Fiesta ST από ελικόπτερο της αστυνομίας (video)

Ο οδηγός μάλλον νόμιζε πως έπαιζε… Grand Theft Auto V

  • -
  • -

Όταν η παράνομη δράση κάποιου γίνεται αντιληπτή από τους ανθρώπους της αστυνομίας, τότε οι πιθανότητες να διαφύγει από την… τσιμπίδα της είναι ελάχιστες. Πόσω μάλλον όταν επιστρατεύονται… ελικόπτερα.

Τα ρέστα του -δίχως αντίκρισμα- έπαιξε ένας οδηγός ενός Ford Fiesta ST στo Λος Άντζελες της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σε βίντεο, λοιπόν, που δημοσίευσε την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, το ειδησεογραφικό μέσο Motor1, καταδεικνύεται ο οδηγός να καταδιώκεται από ανθρώπους της αστυνομίας.

Η επιχείρηση άρχισε στην κοιλάδα του Σαν Φερνάρντο, όταν ο παραβάτης έγινε αντιληπτός από τα αρμόδια όργανα επιβολής της τάξης στη συγκεκριμένη περιοχή. Η άρνησή του, ωστόσο, να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών επέφερε την οπισθοχώρηση των χερσαίων δυνάμεων και την καταδίωξή του από ελικόπτερό.

Προκειμένου να γλιτώσει, υιοθέτησε μια ποικιλία πρακτικών: Ανέπτυξε υψηλή ταχύτητα άνω των 160 km/h, ενώ δεν δίστασε να σταθμεύσει σε πάρκινγκ καταστήματος θεωρώντας πως μπορεί να ξεγελάσει τους διώκτες του.

Επειδή, όμως δεν ζούμε στα γραφικά του Grand Theft Auto V, αλλά στην πραγματική ζωή, ο παραβάτης οδηγός τελικά συνελήφθη.

 

Για να δείτε τη δίωρη καταδίωξη, πατήστε εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...