Αναβαθμισμένες After Sales υπηρεσίες από την Audi στην Ελλάδα

Η γερμανική μάρκα διευκολύνει τους πελάτες της και μεριμνά για την προστασία τους από τον κορονοϊό

  • -
  • -

Με τον κορονοϊό να συνεχίζει τη φονική του διαδρομή, η Audi προχωρά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών After Sales παρέχοντας στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας.

Ειδικότερα, λανσάρει κάποιες νέες υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών   Service της Kosmocar, αποτελούμενες από τρεις ξεχωριστoύς πυλώνες:

Pick-up & Delivery: Η παραλαβή για το service και η επιστροφή-παράδοση του οχήματος γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.

Online Service: Εφόσον προκύψουν κάποιες επιπλέον εργασίες με κάποιο extra κόστος κατά τον έλεγχο στο συνεργείο, τότε ο πελάτης λαμβάνει SMS και online ενημέρωση.

Clean Plus: Καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα - τακάκια και δισκόπλακες - και χειρόφρενο).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ AUDI E-TRON 55 QUATTRO

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες παρέχονται στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Audi  https://www.audi.gr/gr/web/el/service/audi-new-innovative-services.html


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...